Provflygning och Presentkort

AdNubes Design © 2008

info@gyroflyg.se • Phone: +46(0)736 636 089 (NO SMS) • Address: Snogeholmsvägen 1241-53, S-275 93 SJÖBO • www.gyroflyg.se

Provflygning / Presentkort

Om du vill ge bort ett presentkort till någon eller om du vill provflyga själv, ifyll beställningsformuläret via länken nedan. Vi återkommer med ett presentkort, info om hur flygningen bokas, betalinfo samt info om vår flygskola. Du kan också ringa oss om det är brådskande. Våra kontaktuppgifter finns i menyn till vänster.

 

 

Det är i vårt intresse att popularisera ultralätt gyrokopterflygning och därför kan vi erbjuda ”Prova-på” flyglektioner till självkostnadspris.

 

Vad sägs om att t.ex. under en timme i luften spaka själv en runda längs Fyledalen över vackra Natura 2000 områden till Alestenar? På en timme flyger man till Malmö eller Lund eller kanske Eslöv och tillbaka. Varför inte välja att landa själv på en internationell flygplats - Sturup :-)

 

Innan flygningen går man genom en briefing där man får överblick över flygningens grundprinciper. I luften får man själv flyga och prova på alla normala flygmanövrer med instruktörens stöd.

 

Vi har modernaste tänkbara utrustning inklusive hörlurar med effektiv bullerdämpning och eluppvärmda kläder. Det gör att vi kan flyga bekvämt året runt.

 

Observera att p.g.a. begränsad max. tillåten tillsatsvikt i våra flygmaskiner finns det en maxvikt på 110 kg för dig som passagerare.

 

Med presentkortet kommer du att få klubbens postgirokonto för betalning och info om hur man bokar tid för flygning. Bokningen skall göras via E-post eller telefon, helst minst en vecka innan flygningen.

Våra presentkort är giltiga i sex månader med möjlighet att förlänga giltighetstiden genom att skicka e-post till oss.

 

Vi kan erbjuda följande:

 

ALT. 1: UL gyrokopter med öppen cockpit*

En timme flygtid på ultralätt gyroplan (gyrokopter, autogyro) med öppen cockpit. Flygningen utförs på en av våra öppna gyrokoptrar (se bild nedan), Mycket trevliga och pigga flygmaskiner för de som vill uppleva mest spänning. Kostnad för en sådan lektion är 1900 kr.

 

ALT. 2: UL gyrokopter med stängd cockpit*

En timme flygtid på ultralätt gyroplan (gyrokopter, autogyro) med stängd cockpit. Flygningen utförs på en Cavalon eller Calidus gyrokopter (se bilder nedan), bekväma och tysta resemaskiner med uppvärmd cockpit. Kostnad för en sådan lektion är 2300 kr.

 

Planerar du bjuda större grupper (mellan 5 och 15 personer) Gå in på info om Företagsflygning och kontakta oss för prisförslag.

 

Var kreativ och meddela oss via kommentarrutan i beställningsblanketten vad du vill ha. Vi är öppna för andra förslag. I sådana fall kan vi diskutera priset.

 

* Vid köp av våra presentkort som berättigar till en timme flygning på våra gyroplan, ingår ett gästmedlemskap i klubben som innebär rabatt vid tecknande av ett årsmedlemskap. Vid senare påbörjad utbildning hos oss, flygtiden från prova-på passet tillgodoräknas som praktisk flygutbildningstid. Hela upplevelsen varar i ca. 1,5 timmar och ni är välkomna att umgås med oss på fältet så länge ni vill.

ALT. 1: UL gyrokopter med öppen cockpit

ALT. 2: UL gyrokopter med stängd cockpit