Skånegyrorunda 2018

AdNubes Design © 2008

info@gyroflyg.se • Phone: +46(0)736 636 089 (NO SMS) • Address: Snogeholmsvägen 1241-53, S-275 93 SJÖBO • www.gyroflyg.se

Bäste gyroentusiast!

 

Årets upplaga av gyrokopterflyghelgen ”Skåne-Runt” går till…..KUNGSBACKA!

 

Även om det inte ligger i Skåne så är det valt för att vi hoppas att det är en träffpunkt som kan samla så många gyrokoptrar som möjligt för en trevlig stund tillsammans där tonvikten ligger på social samvaro och gyro-snack.

 

Flygning blir det också; massor för de som kommer långt ifrån och lite mindre för västkustfolket. Tanken är att vi organisera oss utifrån region i landet och tar oss gruppvis (eller enskilt) till Kungsbacka Ultralätt Flygklubb i Fjärås.

 

Ambitionen är att med rätt väder så sätter vi rekord för antalet gyrokoptrar på samma plats i Sverige; >12 st. Redan nu kan det utlovas en nyhet för Sverige; den urläckra Eclipse från ELA. Därutöver kommer förmodligen hela Autogyro-familjen + en Magni M16 och en Xenon II. Förhoppningar finns att vi skall få dit även några andra modeller/tillverkare. Bra möjlighet således att mönstra det bästa som marknaden har att erbjuda.

 

Se karta för en överblick.

 

Intresseanmälan med gyromodell, reg.nr., namn på deltagare & kontaktinfo kan också göras till Henric Endoff på e-mejl: henric.endoff@agenda-bd.com före den 1 april, gärna tidigare.

 

Definitiv anmälan vill vi ha senast den 1 maj. Vi är tacksamma för att du respekterar dessa datum eftersom det underlättar planeringen.

 

Du är själv ansvarig för bokning av din övernattning på Säröhus.

 

Nota Bene: Anmäl ev. matallergier till hotellet så att de kan ta hänsyn till det inför den gemensamma middagen. Ange ”Skåne-Runt 2018” när du bokar. Paketpriset om 1485 SEK/pers innehåller: Enkel eller dubbelrum (samma pris per person oberoende av rumstyp), tillgång till spa, fördrink & snacks, 3-rätters middag och frukostbuffé påföljande morgon. Avbokning (genom din försorg) kan ske kostnadsfritt fram till och med den 18 maj – så boka rum redan nu!

 

Tankningen på klubben betalar du med hjälp av Swish eller cash.

Alla kostnader på hotellet betalas på plats av dig.

 

Vi ordnar med lokaltransport och de kostnader som uppstår i samband med det hanteras på stället.

 

Våra utländska vänner behöver inte söka tillstånd att flyga sina UL certifierade flygplan i Sverige. Mer info finns HÄR.

 

Som bekant är det svårt att styra över vädret. Om det föreligger risk för dåligt flygväder under den angivna perioden kommer evenemanget av säkerhetsskäl att ställas in med kort varsel. Det kommer att meddelas genom e-post.

 

Har du frågor? Vänligen kontakta Henric på henric.endoff@agenda-bd.com eller tel. +46-70-542 2832.

Väl mött på årets upplaga av Skånegyrorundan – med din medverkan kommer den att bli den bästa och roligaste någonsin!

 

Nils & Henric

 

Skånegyrorunda 2018

Upplägget

 

Vi ska försöka träffas på ESMI Sövde i Malmö Segelflygklubbens lokaler för grill och en genomgång av säkerhetsrelaterade detaljer, redan på fredag kväll.

 

Lördag 19 maj 2018 – när våren är som vackrast på Västkusten

 • Från ca. lunchtid och framåt: Ankomst till Fjärås-fältet.
 • Samvaro med klubben, visa maskiner, fika / lunch.
 • Klubben har lovat att hjälpa till med dunktankning från den närbelägna Shellmacken.
 • 16:00-16:30: Transport till Säröhus där vi kan tvätta av oss resdammet i deras spa, ta en drink, äta en god middag + dela med oss av fler rövarhistorier innan vi går till sängs.

 

Söndag 20 maj 2018

 • 08:00 Frukost
 • Avfärd mot fältet
 • Enskild eller gruppvis avfärd mot nya mål och äventyr, dvs. det organiserade programmet slutar här.

 

 

Färdplanering

 

 • Skånska Gyrokopterklubbens telefon: +46 736 636 089 (NO SMS)
 • Övrig info: Tel. +46-70-542 2832 (Henric)

 

 

Hittills anmälda gyroplan

 

 • SE-
 •